RINGKOLLRENNET - DELTAKERLISTER OG PÅMELDING TIL KOHORTER

Postet av Steinar Aasnæss den 6. Mar 2021


Påmeldingen til Ringkollrennet ble stengt natt til fredag 5. mars. 

Med unntak av påmeldte seniorer og løpere fra Oslo skikrets har vi funnet plass til alle som fikk påmelding registrert og godkjent fram til dette tidspunktet. Startlister blir lagt ut på www.ringkollenskiklubb.no når de er ferdige, senest onsdag neste uke. Det er ikke rom for etteranmeldinger. 

Rennet blir arrangert i to kohorter:

Kohort 1 omfatter løpere som skal gå 2 km, dvs fra 8 år til og med 12 år. Starttid for første løper er kl 0930. Kohorten blir åpnet fra kl 08. 

Kohort 2 omfatter øvrige løpere, dvs fra og med 13 år til og med juniorklassene. Starttid for første løper er kl 1330. Kohorten blir åpnet så tidlig som mulig fra kl 12.


I kohort 1 kan hver deltaker stille med en leder/forelder i kohorten, likevel slik at søsken bare kan ha 1 leder/forelder. Det er 107 løpere, dvs maksimalt 93 ledere/foreldre.

 

I kohort 2 kan hver deltaker i utgangspunktet stille med en leder/forelder. Vi oppfordrer likevel klubber med mange deltakere om å stille med noen færre ledere/foreldre enn løpere slik at vi kommer under 200 i kohorten. Det er 115 løpere påmeldt. 

 

Blir det for mange vil arrangøren avgjøre hvem som får adgang i kohorten. 

 

Påmelding til kohortene må skje før kl 23.59 onsdag 10. mars ved epost til Kjetil Gjerdalen, kjetil.gjerdalen@hotmail.com. Det blir ikke rom for etteranmeldinger. 

 

Påmeldingen må inneholde:

Kohort 1 eller 2

Navn på leder/forelder

Navn på løper/løpere som følges

Klasse

Epostadresse

Mobilnummer 

 

NB! Ingen løpere eller ledere/foreldre får tilgang til begge kohorter. Påmeldinger må hensynta dette.

 

Påmeldte ledere/foreldre vil få utdelt adgangskort til stadion, og må bære dette for å slippe inn i kohorten. Oversikt over hvem som får adgangskort legges ut på www.ringkollenskiklubb.no i løpet av torsdag 11. mars, trolig sent på kvelden. Løpere må fremvise startnumre. Alle andre må oppholde seg utenfor kohorten. Det er god adgang til konkurranseløypene og andre løyper utenfor kohorten. 

 

Kommuneoverlegen har gitt sin tilslutning til at vi arrangerer renn. Det kan likevel komme endringer helt fram til renndagen dersom smittebildet endrer seg.  

 

Vi krysser fingre for at alt går etter planen, og ønsker velkommen til skirenn!

 Mvh Haugsbygd IF SKi og Ringkollen Skiklubb

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.