Avslutningstur for seniorgruppen, 24.mars 2015

Postet av Ringkollen Skiklubb den 12. Mar 2015Tradisjon tro tar vi en avslutningstur etter Birken. En liten vri i år blir at det blir start og stopp på Ringkollstua. Vi går Nysetra - Mosjøen - Langvassbrenna? - Tverrsjøen - Ølja. Vi ser an forholdene, og tenker oss en tur på mellom 30 og 40 km og 3-3 1/2 t, med god anledning til å korte ned distansen for de som ønsker det.
Tilbake på Ringkollstua blir det basstu og gryterett på Ringkollstua, pris for kr. 250,- + drikke. Ringkollen Skiklubb spanderer returbuss ned igjen.
Bli med da vel.
Påmelding til Inge Skavhaug på tlf. 45 13 34 00

Julebord på Ringkollstua

Postet av Ringkollen Skiklubb den 17. Des 2014Seniorgruppa arrangerte julebord på Ringkollstua tirsdag kveld. Det var start fra Haug skole kl. 1730. Derfra gikk turen opp gamle Ringkollbakka opp til Ringkollstua. Der oppe ventet varm badstue. Tradisjon tro serverte Inge nydelig selv raket fisk i badstua. Etter en forfriskende dusj gikk vi til bords, der det ble servert deilig julemiddag med riskrem til dessert. Praten gikk livlig rundt bordene hele kvelden. Det ble oppfordret til å være med på fellestreningene på tirsdager når snøen kommer. Oppstart vil bli publisert på hjemmesiden og på FB.