Resultater fra Ringkollklyvern 2015

Postet av Ringkollen Skiklubb den 2. Sep 2015
I alt 49 personer trosset været og gjennomførte Ringkollklyveren i kveld. Vi slapp unna det verste regnværet, men det var ganske så vått og sleipt opp bakkene til Ringkollen i kveld. Marte Pedersen, Hytteplan sport og Stian Håkonsen, Stadion Treningssenter var raskest opp til Ringkolltoppen i dag. Unge Mari Skjevling Erlandsen var også raskt oppe, og hadde kveldens fjerde beste tid av damene.
Theodor Hansen perset med ca. 3 min, det var det ikke mange andre som gjorde under kveldens løp.
De eldste er fortsatt best, og Krister Sørgård hadde kveldens 3. beste tid, men Emil er ikke langt bak nå og kom inn bare 16 skunder bak sin far. Vi venter med spenning på neste års resultat.
Våre trofaste serveringshjelper Kari, Inger og Tom stilte som vanlig opp, og serverte saft og banan etter målgang.
Husk neste etappe Ringkollrullern mandag 14.9. kl. 18. Det er plass til mange flere mosjonister. Utrolig fin treningsøkt.
Kveldens resultatliste: resultatklyvern.pdf5. plass til Emil og Kristian i årets ungdomsstafett i Holmenkollen

Postet av Ringkollen Skiklubb den 16. Mar 2015
Emil Sørgår og Kristian Kammerud var uttatt til årets ungdomsstafett for alderen 15-16 år i Holmekolen i helgen. De gikk inn Buskeruds andre lag til en kjempe fin 5.plass. Buskerud første lag vant stafetten, etterfulgt av Nord Oppland, Nord Akershus- Nor-Sør Trøndelag, det var totalt 29 lag med i stafetten. Gratulerer gutter!