Ringkollstafetten arrangeres på Tosseviksetra på Vikerfjell

Postet av Ringkollen Skiklubb den 28. Des 2014

Pga. snømangel på Ringkollen arrangeres årets Ringkollstafett på Tosseviksetra på Vikerfjell. Der oppe er det fine forhold. Alle etappene går i klassisk stil.

Det kan være surt og kaldt på fjellet, så husk godt med klær. Vi oppfordrer til at dere fyller opp bilene da det er litt begrenset med parkering. (Veien er ganske bratt opp til fjellet, så det er greit at bilen er "godt skodd". Det er dessverre ikke dusjmuligheter oppe på Tosseviksetr, så ta med tørt skiftetøy.Julebord på Ringkollstua

Postet av Ringkollen Skiklubb den 17. Des 2014Seniorgruppa arrangerte julebord på Ringkollstua tirsdag kveld. Det var start fra Haug skole kl. 1730. Derfra gikk turen opp gamle Ringkollbakka opp til Ringkollstua. Der oppe ventet varm badstue. Tradisjon tro serverte Inge nydelig selv raket fisk i badstua. Etter en forfriskende dusj gikk vi til bords, der det ble servert deilig julemiddag med riskrem til dessert. Praten gikk livlig rundt bordene hele kvelden. Det ble oppfordret til å være med på fellestreningene på tirsdager når snøen kommer. Oppstart vil bli publisert på hjemmesiden og på FB.


Eirik Sverdrup Augedal på helgens mønstringsrenn på Lillehammer

Postet av Ringkollen Skiklubb den 4. Des 2014Gratulerer til Eirik med helgens prestasjon