Oda har deltatt i Tour de Ski China 2015

Postet av Ringkollen Skiklubb den 8. Jan 2015


Oda Nerdrum reiste 29.desember sammen med Oda Bekkestad Karlsen fra Mjøndalen til Kina for å delta i årets Tour de Ski China. De landet i Beijing og reiste derfra videre med buss og fly til Changchun. Touren består av 6 etapper i 3 forskjellige distrikter i Kina. De forlytter seg totalt ca. 9000 km.
De to første etappene var i Changchun, der de startet med sprint første nyttårsdag og fortsatte med Vasaloppet China den 2. januar, 50 km fellesstart i klassisk stil.Temperaturen var ned mot 20 grader, så det var en kald tur, men Oda gjennomførte.
Så forflyttet de seg til Xiwugi i Mongolia for de to neste etappene.
Nå er de i Nalati in Xinjiang i vest Kina. Petter Reistad vant rennet i dag. I dameklassen har Kineserne dominert i toppen. Det har vært mye reising og det dessverre blitt mye sykdom i troppen. Begge Oda`ne er nå syke så avslutningsrennet i morgen går uten Buskerudløpere på startstreken. Lørdag reiser de tilbake til Beijing for å være der frem til mandag, da de vender nesen hjem. De forteller at det på stadion er det flotte is-skulpturer og mye show, så det er en opplevelse å få gå der borte.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.