Dugnad i lysløypa og stadioen området på Ringkollen lørdag 24.10.2015, kl. 09

Postet av Ringkollen Skiklubb den 18. Okt 2015

Minner om dugnaden på lørdag kl. 09. Vi håper på mye folk
Lørdag 24. oktober kl 0900 er det klart for dugnad på Ringkollen Skiarena! Det viktigste er rydding i kantene av lysløypetrasee og stadion. Vi forsøker også å pusse litt på stadionhuset, samt bygge stativ til løypeskillerne. Ta med arbeidslyst og ryddesag (for de som har) og hjelp oss å holde det flotte anlegget vårt i orden.
Oppgaver som skal gjøres:

1. Bygge stativer for de blå gjerdene slik at de ikke fryser fast i bakken.Dagfinn følger opp denne for hvordan vi praktisk gjør det og tar med verktøy. Telefonstolper vi kan bruke ligger der oppe.

2. Slå gress og småskau i kantene av traseen i lysløypa og på stadion. Ta med bensindrevet kantklipper, de som har en slik.

3. Hogge ned de små trærne som er i ferd med å komme opp inne på stadion og på taket av stadionhuset. Ta med motorsag eller ryddesag med blad.

4. Legge ned et rør der folk knekker skiene sine i bekken nederst på stadion. Ikke beregnet på at det skal kjøres der, mer for at det skal bli jevn. Trenger i såfall litt grus eller flis. Påfylling av flis/grus kan godt tas senere ved frost.

5. Rengjøre stadionhuset og hvis mulig lakkere gulv i 1.etasjen. Ta med vaskesaker, bøtter, kluter, skurekost, vinudspusseutstyr og langkost

6. Justere det ene vinduet i stadionhuset der vi tar imot påmelding.

7. Grave ned bardunanker til to nye lysstolper. Sette opp støttestolpe på en lysstolpe.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.