Ringkollstafetten er avlyst.

Postet av Ringkollen Skiklubb den 26. Des 2015

Vi må dessverre avlyse årets Ringkollstafett. Pr. i dag er det ikke snø på Ringkollen, og på Vikerfjell er det for lite snø til å arrangere stafett. Snøen som skal komme i morgen vill ikke være nok til å kunne arrangere skirenn:-(

Benytter anledningen til å ønske alle en fortsatt God romjul og et Godt Nyttår.Julebord for aktive løpere og trenere på Klækken Hotell mandag 21.desember kl. 20

Postet av Ringkollen Skiklubb den 17. Des 2015

Klubben inviterer aktive løpere og trenere til julebord på Klækken Hotell etter treningen på mandag. Treningen begynner kl. 18, (ca. 1 times løpetur). Ta med dusjetøy og badetøy. Bading og dusjing fra kl. 19 til kl. 20. Mat kl. 20. Pent antrekk. Påmelding på SMS til Randi på tlf. 97 16 12 70, innen lørdag 19.12.2015. Velkommen.Julebord på Ringkolltoppen for seniorgruppa + andre sosiale

Postet av Ringkollen Skiklubb den 15. Des 2015

Invitasjon til utradisjonelt julebord på Ringkolltoppen.
Seniorgruppa i Ringkollen Skiklubb (stavganggruppa) inviterer til "julebord"
Dato: Torsdag 17.12.15 kl 19:30 . Stavgang for de som ønsker det fra Vangsskolen kl. 18 , med sekk på ryggen, løkt på hue og gjerne pigger under skoa. På toppen serveres gløgg , pølser og en liten rakefisktapas, og kake.
Vi gjør det enkelt. Det vil bli servert varme pølser, kaffe og kake. Unge Skavhaug frister med smaksprøver av årets rakfisk. Drikke av svake eller sterke sorter medbringes etter eget behov.
I år som tidligere ønsker vi mange deltagere enten du er aktiv, mosjonist, medhjelper eller bare sosial og selskapssyk.
For å dekke våre utgifter vil det måtte bli en spleis, så ta med "kæsj"
Ta med tørre og varme klær i sekken. Sitteunderlag for harde benker anbefales.Ingen garderobe, men ny utedo er på plass.
Det settes opp gratis buss fra Ringkollen til Hønefoss etter festen. Gi beskjed om du ønsker plass på bussen ved påmelding til Paal Sand
tlf 452 58 256. Velkommen skal dere være.

Fakler viser beste vei til toppen. Anbefaler staver også for de som ikke går fra bygda; kan være noe isete.
Vælkømmen 🚀Årets skisamling på Beitostølen

Postet av Ringkollen Skiklubb den 23. Nov 2015

Ringkollen Skiklubb har vært på skisamling på Beitostølen i helgen.

Vi har fått flere gode skiøkter både på skistadion og i løypene rundt Beitostølen. Veldig fine forhold på stadion mens litt mindre snø i terrenget som medførte litt kvist etc.

Lørdag morgen kjørte vi en hard intervalløkt, og det var flere av løperne som viste lovende takter før skisesongen braker løs. På kvelden ble det en hyggelig samling på Peppes pizza der var vi 60 personer til bords.

Søndag våknet vi til nok en fin dag, dog litt kaldere -15 grader, men med ulltøy og bøff ble det en kjempe tur også denne dagen, før vi alle pakket og reiste ned igjen til lavlandet. Litt kjedelig å vite at det ikke ser ut som det blir mulighet for å gå på ski hjemme på over en uke.Oversikt over skirenn der Ringkollen Skiklubb forventer at vi har deltager

Postet av Ringkollen Skiklubb den 16. Nov 2015

Her er oversikt over skirenn der vi tror det vil bli deltagelse med klubbens løpere. Skirenn 2015-16.pdfDugnad i lysløypa og stadioen området på Ringkollen lørdag 24.10.2015, kl. 09

Postet av Ringkollen Skiklubb den 18. Okt 2015

Minner om dugnaden på lørdag kl. 09. Vi håper på mye folk
Lørdag 24. oktober kl 0900 er det klart for dugnad på Ringkollen Skiarena! Det viktigste er rydding i kantene av lysløypetrasee og stadion. Vi forsøker også å pusse litt på stadionhuset, samt bygge stativ til løypeskillerne. Ta med arbeidslyst og ryddesag (for de som har) og hjelp oss å holde det flotte anlegget vårt i orden.
Oppgaver som skal gjøres:

1. Bygge stativer for de blå gjerdene slik at de ikke fryser fast i bakken.Dagfinn følger opp denne for hvordan vi praktisk gjør det og tar med verktøy. Telefonstolper vi kan bruke ligger der oppe.

2. Slå gress og småskau i kantene av traseen i lysløypa og på stadion. Ta med bensindrevet kantklipper, de som har en slik.

3. Hogge ned de små trærne som er i ferd med å komme opp inne på stadion og på taket av stadionhuset. Ta med motorsag eller ryddesag med blad.

4. Legge ned et rør der folk knekker skiene sine i bekken nederst på stadion. Ikke beregnet på at det skal kjøres der, mer for at det skal bli jevn. Trenger i såfall litt grus eller flis. Påfylling av flis/grus kan godt tas senere ved frost.

5. Rengjøre stadionhuset og hvis mulig lakkere gulv i 1.etasjen. Ta med vaskesaker, bøtter, kluter, skurekost, vinudspusseutstyr og langkost

6. Justere det ene vinduet i stadionhuset der vi tar imot påmelding.

7. Grave ned bardunanker til to nye lysstolper. Sette opp støttestolpe på en lysstolpe.
Referat fra foreldremøte 7.10.2015

Postet av Ringkollen Skiklubb den 9. Okt 2015
Referat fra Foreldremøte 07.10.2015 (2).pdf
Bilde: nede fra venstre: Christoffer Stigsrud, Oline Voreland, Marie Larsen, Tuva Oppenhagen, Tuva Aas Stræte, Dina Laskogen, Axel Pjåka Carlsen, Aslak Groseth, Kristian Kammerud, Simen Sælid, Olav Engen, Camilla Langdalen, Maren Korgerud.
Bak fra venstre: Trener Tom Korgerud, Vetle Stangstuen, Samuel Haugeto, Rikard Kammerud, Mattis Thorvaldsen, Alexsander Rosenvinge, Sebastian Haugeto, Emil Sørgård, Fredrik Grønlund, Mika Piippo, Jonas Sørgård, Hovedtrener Krister Sørgård.


Fotografering og foreldremøte onsdag 7.okober.

Postet av Ringkollen Skiklubb den 5. Okt 2015

Hei!

Da er høsttreningen godt i gang og vi ønsker å invitere til foreldremøte i Ringkollen Skiklubb på Klækken hotell 7.10.2016, kl. 19.00. Her vil vi gå igjennom løper kontrakter, informere om aktuelle skirenn, hjelp til smøring på renn, trening og ski samlinger, reiser osv. Vi avslutter ca. kl. 2030.

Ungdommene møter kl. 1745
denne kvelden for å ta lagbilde. Det er viktig at de har på seg overtrekks dressen. Det er fint om de som har to overtrekks dresser tar med begge settene, slik at de nye som ikke har fått klubbdrakt kan låne til fotograferingen. Ta med dusjetøy , for etter trening blir det mulighet for en dusj før dere blir servert pizza kl.20.00. Viktig at dere kommer denne kvelden slik at vi får med så mange som mulig på lagbilde. NB! Viktig at alle kommer, om du ikke har anledning til å være med på treningen er det viktig at du kommer for å være med på bildet.

Legger samtidig ved en oversikt over skirenn for kommende sesong, der vi antar at flere av klubbens løpere vil delta.

Skirenn 2015-16.pdf


Velkommen til foreldremøte og fotografering.

Mvh. Styret
13-15.nov. 2015. Samling Jenteprosjektet Buskerud Skikrets - Helgesamling Geilo

Postet av Ringkollen Skiklubb den 20. Sep 2015

Langrennsjenter i Buskerud skikrets født i 2000-2002 inviteres til helgesamling på Geilo fra fredag 13. november til søndag 15. novembe 2015. Vi skal bo på hotellrom på Bardøla og spiser måltidene her. Se her for mer info


Holeklassikeren 11. oktober på Svensrudmoen.

Postet av Ringkollen Skiklubb den 7. Sep 2015

IL Holeværingen inviterer til Holeklassikeren
IL Holeværingen inviterer til nok en utgave av rulleskiløpet Holeklassikeren som arranges søndag den 11. oktober på Svensrudmoen. Dette er et mosjonsrenn som passer for alle uansett alder, kjønn og nivå. Så her er det bare å møte opp.Start og målgang for Holeklassikeren er ved Svensrudmoen. De eldste går 2 runder i løypetraseen til Hytteplanmila i motsatt retning. De nest eldste går en runde og de aller minste går en frem og tilbakeløype til Selteveien.

Stilart

Sparebank 1 klassikeren går i stilarten klassisk - i vakre og historiske omgivelser på Røyse i Hole kommune. Rulleskitraseen er 10 km. For de aller yngste vil det være en trase på ca 4,5 km.

mer info


Resultater fra Ringkollklyvern 2015

Postet av Ringkollen Skiklubb den 2. Sep 2015
I alt 49 personer trosset været og gjennomførte Ringkollklyveren i kveld. Vi slapp unna det verste regnværet, men det var ganske så vått og sleipt opp bakkene til Ringkollen i kveld. Marte Pedersen, Hytteplan sport og Stian Håkonsen, Stadion Treningssenter var raskest opp til Ringkolltoppen i dag. Unge Mari Skjevling Erlandsen var også raskt oppe, og hadde kveldens fjerde beste tid av damene.
Theodor Hansen perset med ca. 3 min, det var det ikke mange andre som gjorde under kveldens løp.
De eldste er fortsatt best, og Krister Sørgård hadde kveldens 3. beste tid, men Emil er ikke langt bak nå og kom inn bare 16 skunder bak sin far. Vi venter med spenning på neste års resultat.
Våre trofaste serveringshjelper Kari, Inger og Tom stilte som vanlig opp, og serverte saft og banan etter målgang.
Husk neste etappe Ringkollrullern mandag 14.9. kl. 18. Det er plass til mange flere mosjonister. Utrolig fin treningsøkt.
Kveldens resultatliste: resultatklyvern.pdf


Samling i Gutteprosjekt på Årkvisla i Lier, 28.mai, kl. 18.30

Postet av Ringkollen Skiklubb den 22. Mai 2015

Gutteprosjektet i langrenn i Buskerud Skikrets er igang igjen! Samlingene er åpne for alle registrerte skigutter født i årene 2000-2002. Vi starter med første samling 28. mai med skigang fra Årkvisla i Lier.

http://www.skiforbundet.no/buskerud/nyhetsarkiv/gu...


Invitasjon til å bli medlem av Ringkollen skiklubb

Postet av Ringkollen Skiklubb den 14. Mai 2015

Til alle skiløpere født år 2001 eller tidligere og deres foresatte.Ringkollen Skiklubb inviterer alle løpere som vil være med å trene/satse på langrenn. Treningsgruppa vår er pr. i dag på ca. 25-30 løpere. Gutter og jenter fra 15 år til senior. Du trenger ikke å delta på skirenn for å være med oss. Vi ønsker å gi et tilbud til all treningsglad ungdom som liker å gå på ski, og som ønsker å utvikle seg videre.Vi starter opp med ny sesong 20.mai 2015. Det er fellestreninger på mandager frem til ferien. Etter sommerferien vil vi ha fellestreninger mandager og onsdager. I sommerhalvåret er det forskjellige oppmøtesteder etter hvilke type trening som skal gjennomføres, men i hovedsak starter treningene fra Klekken hotell. På sommeren prøver vi også å samle oss til langtur på søndager.I vinterhalvåret starter treningen med utgangspunkt fra Ringkollen skistadion. Treningsinformasjon blir lagt ut på Facebooksiden til Ringkollen Skiklubb dagen før treningen. Fellestreningene starter opp igjen ved skolestart i august, og foregår på barmark frem til snøen kommer. Utøverne deltar på treningssamlinger som arrangeres for Buskerud skikrets, og i tillegg har klubben egen snøsamling i november på Beitostølen.For medlemmer dekker Ringkollen Skiklubb startavgifter. Opphold og reiseutgifter til skirenn som foregår langt hjemmefra dekkes delvis eller etter avtale.

Vi kan også tilby klubbklær til gunstige priser.Den 20. mai holder vi ei oppstartsamling hvor nye og «gamle» kan møtes for å bli kjent. Opplegget blir en løpetur, deretter sosialt samvær med noe informasjon og et foredrag om tøyning. Vi serverer pizza og drikke. Fint med en tilbakemelding om du/dere kommer. Oppmøte Klækken Hotell kl 1800.

Høres dette interessant ut? Send en epost til Krister.Sorgard@bilia.no.Vi håper å se deg på trening i mai.

Sportslig hilsen

Knut VorelandRingkollen SkiklubbEirik Sverdrup Augdal er tatt ut på Team Veidekke innlandet

Postet av Ringkollen Skiklubb den 12. Mai 2015Team Veidekke Innlandet

Norges Skiforbund har tatt ut ni utøvere på Team Veidekke Innlandet sesongen 2015-2016.

Disse er tatt ut:

Menn
Emil Nyeng, Fåvang Skiklubb
Eivind Bakkene, Øystre Slidre IL
Even Sæteren Hippe, Lillehammer Skiklub
Eirik Sverdrup Augdal, Ringkollen Skiklubb

Kvinner
Magni Smedås, IL Nansen
Thea Krokan Murud, Roterud IL
Marthe Bjørnsgaard, Lillehammer Skiklub
Mari Eide, Øystre Slidre IL
Mari Støen Gussiås, Lillehammer SkiklubJenteprosjektet med samling 20. mai

Postet av Ringkollen Skiklubb den 4. Mai 2015Jenteprosjektet i langrenn i Buskerud Skikrets er i gang igjen! I år er jenteprosjektet for skijenter født i årene 2000-2002 og vi starter med første samling på friidrettsbanen på Marienlyst i Drammen 20. mai.

Mer info om jenteprosjektRulleskivettregler, utarbeidet av Norges Skiforbund

Postet av Ringkollen Skiklubb den 29. Apr 2015RULLESKIVETTREGLER

1) For å trene i trafikken må du beherske rulleski godt. Dette gjelder særlig bremsing og vending.
2) All opplæring og undervisning må skje på steder uten biltrafikk.
3) Barn under 15 år bør ikke gå på rulleski på trafikkerte veier.
4 )Ved bruk av veibanen går du i hovedsak på høyre side av veien.
5) Tren kun på steder hvor du er godt kjent. Unngå stor trafikk, farlige utforkjøringer, svinger og veikryss.
6) Gi tydelige signaler til andre trafikanter og gjør deg forstått i trafikken.
7) Kle deg synlig og bruk alltid refleks. Treningen bør foregå i dagslys.
8) Bruk alltid hjelm. Glem heller ikke briller som beskytter øynene.
9) Unngå musikk i ørene for å ha fullt fokus i trafikken.

Utarbeidet av Norges Skiforbund, Norges Skiskytterforbund, Statens vegvesen og Trygg Trafikk.

Flere alvorlige rulleskiulykkerÅrsmøte i Ringkollen skiklubb 15.april, kl. 19 på Klækken Hotell

Postet av Ringkollen Skiklubb den 8. Apr 2015

Etter årsmøte ca. 19.40 vil det bli en liten feiring av Anders Jacobsen og Eirik Sverdrup Augdal. Vi håper du kommer for å være med og feire guttas sterke prestasjoner denne vinteren.Sesongavslutning for Ringkollen skiklubb mandag 23.mars kl. 18 på Ringikollen skiarena

Postet av Ringkollen Skiklubb den 16. Mar 2015
Vi ønsker alle aktive med foreldre, og alle våre medlemmer til sesongavslutning på Ringkollen skiarena 23.mars, kl. 18. Vi oppfordrer alle til å stille i skiutstyr og bli med på uhøytidelige aktiviteter og konkurranser. Vi avslutter med grilling. Velkommen


Avslutning SPAREBANK 1 CUP med premieutdeling og bankett på Klækken Hotell 21.MARS 2015. Påmelding

Postet av Ringkollen Skiklubb den 16. Mar 2015AVSLUTNING SPAREBANK 1 CUP – RINGKOLLEN 21. MARS 2015

Buskerud Skikrets – langrennskomiteen – har lagt årets avslutning av Sparebank1 – cup i forbindelse med Tour de Ski Ringerike -Hole. Konkurransene gjennomføres på Ringkollen 21. og 22. mars.

Kleivarennet arrangeres 21.mars. Dette er samtidig siste øvelse i sesongens cup som omfatter klassene 13 år t.o.m. junior. På formiddagen lørdag 21. mars arrangeres prolog/KM sprint, på ettermiddagen 21. mars går Kleivarennet med innlagt finale i Sparebank1-cup, mens Ringkollrennet går søndag 22. mars.

Langrennskomiteen vil i denne forbindelse ha et lite arrangement på Klækken Hotell med premiering for året cup. Samtidig vil vi ha medaljeutdeling for årets KM i sprint.

PROGRAM
Kl 17:00 Buffet – Klækken Hotell
Kl 17:45 Premieutdeling Sparebank 1 Cup. Medaljeutdeling KM

BESPISNING- BESTILLING

Langrennskomiteen har valgt å gi en premiering i form av tilskudd til alle tilstedeværende under bespisningen på Klækken. Samtlige utøvere i cupen/KM medaljører får gratis servering! Øvrige betaler kun kr 120.

PÅMELDING

Av hensyn til beregning av antall bespisende, ber vi om at klubber/utøvere/foreldre rapporterer inn til LK leder Gabriel Johannessen, gabrieljohannessen@hotmail.com et anslått antall som vil spise på Klækken.

Frist: Snarest og senest innen fredag 20.3.5. plass til Emil og Kristian i årets ungdomsstafett i Holmenkollen

Postet av Ringkollen Skiklubb den 16. Mar 2015
Emil Sørgår og Kristian Kammerud var uttatt til årets ungdomsstafett for alderen 15-16 år i Holmekolen i helgen. De gikk inn Buskeruds andre lag til en kjempe fin 5.plass. Buskerud første lag vant stafetten, etterfulgt av Nord Oppland, Nord Akershus- Nor-Sør Trøndelag, det var totalt 29 lag med i stafetten. Gratulerer gutter!Våre unge løpere gikk årets Ringkollløp, Ingeborg Dahl vant dameklassen

Postet av Ringkollen Skiklubb den 12. Mar 2015Ingeborg Dahl ble vinner av dameklassen med vinnertiden 1.30. 53. Oline Voreland valge å gå Ringkolløpet under fine snøforhold i stede for å kjøre til Homelvik for å gå NM. Hun var litt skuffet etter innkomst da tiden var litt dårligere enn i fjor. Men forholdene var vesentlig bedre under fjordårets løp.
Lars Grønlund ble klubbens raskeste løper med tiden 1.21.21, tre minutter etter kom trener Thomas Voreland inn som nest beste løper fra klubben.
Erlend Løvstakke og Einar Ingmar Frøshaug fulgte like bak. Også våre yngste løper Christoffer Stigrud gikk et godt løp. Gratulerer til alle. Resultatliste fra RingkolløpetEmil, Oda og Kristian deltok i Ungdomssprinten i Drammen

Postet av Ringkollen Skiklubb den 12. Mar 2015
I de samme løpene som verdenscup deltagerne gikk onsdag, gikk tre av Ringkollen Skiklubb sine løpere på tirsdag ettermiddag. Kristian Kammerud tok en sterk 3. plass, Oda Nerdrum 4.plass og Emil 5.plass i sine klasser. Gratulerer til alle tre.

Avslutningstur for seniorgruppen, 24.mars 2015

Postet av Ringkollen Skiklubb den 12. Mar 2015Tradisjon tro tar vi en avslutningstur etter Birken. En liten vri i år blir at det blir start og stopp på Ringkollstua. Vi går Nysetra - Mosjøen - Langvassbrenna? - Tverrsjøen - Ølja. Vi ser an forholdene, og tenker oss en tur på mellom 30 og 40 km og 3-3 1/2 t, med god anledning til å korte ned distansen for de som ønsker det.
Tilbake på Ringkollstua blir det basstu og gryterett på Ringkollstua, pris for kr. 250,- + drikke. Ringkollen Skiklubb spanderer returbuss ned igjen.
Bli med da vel.
Påmelding til Inge Skavhaug på tlf. 45 13 34 00

Sølv til Eirik i junior NM

Postet av Ringkollen Skiklubb den 6. Mar 2015Gratulerer med nok et godt løp
Sølv til Eirik i Junior NM

Postet av Ringkollen Skiklubb den 6. Mar 2015


Gratulerer med nok et kjempe løp!


Resultater fra Skifestivalstafetten 2.3.2015

Postet av Ringkollen Skiklubb den 2. Mar 2015

Takker alle for deltagelsen og ønsker alle hjertelig velkomne neste år. Her er kveldens resultater Resultatliste.pdf


Startliste Skifestivalstafett 2015

Postet av Ringkollen Skiklubb den 1. Mar 2015

Her er startlisten for Skifestivalstafett 2015 Startliste.pdf


Vi trenger mannskap til Skifestivalstafetten (Bedriftsstafetten) 2.mars. (kvelden)

Postet av Ringkollen Skiklubb den 16. Feb 2015

Fint om du / dere kan være med å hjelpe til når vi skal arrangere skifestivalstafett 2015. Det ser ut som det blir rekord med antall påmeldte lag i år, så vi trenger din hjelp.
Stafetten arrangeres på kvelden, så regner med at vi møtes der oppe ca. kl. 17, men dette får dere nærmere beskjed om.
Meld fra til Knut på SMS eller epost om du/dere kan være med å hjelpe til. Tlf. 92 43 72 33 epost. Knut.Voreland@spenncon.no.

Ber om tilbakemelding innen 22.2.2015.På forhånd tusen takk.


Skifestivalstafett 2.mars 2014

Postet av Ringkollen Skiklubb den 10. Feb 2015

SKIFESTIVALSTAFETTEN

Vi inviterer til skistafett på

Ringkollen skiarena mandag 2.mars 2015 kl.18.00.

Få med deg ansatte, venner eller familie og bli med på vår skistafett.

Hvorfor ikke utfordre andre bedrifter eller kjente til intern konkurranse?

Klasser: 3 klasser

Kvinner, Menn og Mix kjønn/klubb/lag/bedrift

Distanse:Hvert lag går 3 etapper a 3 km.

Premiering:Enkel premiering på Ringkollstua rett etter at stafetten er ferdig ca. kl. 19.30

Påmelding:Lagets navn med lagoppstilling sendes på mail til:

torb-dah@online.no

eller tlf. 32131102/ 48092049 etter kl. 20.30

frist: lørdag 02.03.12


Startkontingent:kr. 350 pr. lag innbetales til konto 2280.23.67582Bedritsstafett 2015.pdf


Skifestivalsstafett 2.mars 2015, kl. 18 på Ringkollen skistadion

Postet av Ringkollen Skiklubb den 10. Feb 2015

SKIFESTIVALSTAFETTEN

Vi inviterer til skistafett på

Ringkollen skiarena mandag 2.mars 2015 kl.18.00.

Få med deg ansatte, venner eller familie og bli med på vår skistafett.

Hvorfor ikke utfordre andre bedrifter eller kjente til intern konkurranse?

Klasser: 3 klasser

Kvinner, Menn og Mix kjønn/klubb/lag/bedrift

Distanse:Hvert lag går 3 etapper a 3 km.

Premiering:Enkel premiering på Ringkollstua rett etter at stafetten er ferdig ca. kl. 19.30


Påmelding:Lagets navn med lagoppstilling sendes på mail til:

torb-dah@online.no

eller tlf. 32131102/ 48092049 etter kl. 20.30

frist: lørdag 02.03.12

Startkontingent:kr. 350 pr. lag innbetales til konto 2280.23.67582

Bedritsstafett 2015.pdf

Anders Jacobsen ble tirsdag kveld norgesmester i hopp

Postet av Ringkollen Skiklubb den 6. Feb 2015Ringkollen Skiklubb gratulerer Anders med seier i NM i hopp. Rennet ble gjennomført i Holmenkollen tirsdag kveld denne uken. Anders Fannemel fikk sølv og Rune Velta tok bronsje. I tillegg til å vinne gullet, vant Anders sin femte kongepokal.
Vi ønsker Anders lykke til i VM i Falun.


Nytt flott løp av Eirik

Postet av Ringkollen Skiklubb den 6. Feb 2015Russerne ble for sterke for Eirik i år. På dagens renn 10X10 km med skibytte i junior VM i Almaty var Aleksej Sjervotkin best i avslutningen og tok sitt andre gull i mesterskapet, mens Ivan Jakimusjkin og Denis Spitsov ble henvist til sølv og bronse. Deretter fulgte Eirik og så Bakanov.
Eirik ble nok en gang beste nordmann , Ole Jørgen Bruvoll ble nest beste norske på 12.-plass. Vi gratulerer Eirik med et flott løp, og ønsker han lykke til på stafetten. (Laget er vel ikke tatt ut, men vi tror at med den formen Eirik har vist under junior VM, er han sikret en plass på laget).
Gratulerer til Eirik med 5.plass og beste norske i junior VM

Postet av Ringkollen Skiklubb den 4. Feb 2015

Russerne var sterke og kapret de fire første plassene. Eirik Sverdrup Augdal ble best av løperne i den norske troppen med 5. plass. Kun 3,1 sekund unna medalje.

Både på mellomtiden etter knappe 4 minutter og etter i underkant av 12 minutter var Eirik tredje raskest, men 19-åringen fra juniorlandslaget og Ringkollen Skiklubb måtte i sluttfasen slippe et par ekstra mann forbi seg.

Øvrige nordmenn til start var Audun Erikstad, han ble klokket inn til 14. beste tid, Johannes Høsflot Klæbo som ble nummer 17 og Gaute Kvåle på 45. plass.


Dugnad 29.1.2015, kl. 17 på Ringkollen

Postet av Ringkollen Skiklubb den 20. Jan 2015

Det arrangeres karusellrenn og vi trenger hjelp av 8 -10 personer denne kvelden. Er det noen som kan? Meld fra på SMS til Knut Voreland på tlf. 92437233 innen søndag 25.1. På forhånd takk for hjelpen.


Gratulerer til Eirik Sverdrup Augdal som er tatt ut til junior VM i Almaty i Kasakhstan 3. til 9. februar

Postet av Ringkollen Skiklubb den 20. Jan 2015Eirik er av 8 gutter som er tatt ut til å representere Norge i junior VM i Almaty i februar. Vi vet at dette er av sesongens mål for Eirik og gratulerer han med plassen, og ønsker han lykke til med forberedelsene og rennene der borte.
http://www.langrenn.com/uttak-junior-vm-almaty-2015.5674656-1743.html


Gratulerer til Eirik Sverdrup Augdal som er tatt ut til junior VM i Almaty i Kasakhstan 3.-9. februar

Postet av Ringkollen Skiklubb den 20. Jan 2015


Eirik er en av åtte de åtte gutteløperne som er tatt ut til å representere Norge under junior VM i Kasakhstan. Vi vet at dette er et av sesongens mål for Eirik og gratulerer med plassen og ønsker han lykke til med oppladningen og rennene der borte.

http://www.langrenn.com/uttak-junior-vm-almaty-201...


Kurs i enkle masasje og uttøyingsteknikker mandag 19.januar på Jevnaker Fysikalske

Postet av Ringkollen Skiklubb den 15. Jan 2015

Mandag 19.januar kl 20.00 er det kurs i massasje og uttøying på Jevnaker fysikalske m/ Beate Ruden. Det er mange foreldre som har ønsket et slikt kurs for å kunne hjelpe ungdommene våre etter at de har hatt ei hard treningsøkt. Kostnad er litt etter hvor mange som blir med så det må jeg komme til bake til, men maks kr. 100 pr.deltager. Noen som vil være med? Påmelding til meg på på tlf 97 16 12 70, gjerne sms😉 Håper det passer for dere slik at vi blir en gjeng. Beklager kort frist, men dette var eneste muligheten på en måned for Beate.


Statoil Norgescup for juniorer på Lygna helgen 16-18,januar

Postet av Ringkollen Skiklubb den 14. Jan 2015

Sesongens første Norgescuprenn arrangeres på Lygna førstkommende helg. Ringkollen skiklubb stiller med syv løpere, Mia Finjarn Thorvaldsen, Oline Voreland, Mina Strande, Oda Nerdrum, Aslak Groseth, Sebastian Haugeto og Eirik Sverdrup Augdal. Vi ønsker alle løperne lykke til!

Programmet er fredag 5 km fri for Kvinner - 10 km fri for Menn. Lørdag klassisk sprint. Søndag
5 km klassisk for Kvinner 17 år og Kvinner 18 år. 10 km klassisk for Kvinner 19/20 år. 7,5 km klassisk for Menn 17 år. 10 km klassisk for Menn 18 år. 15 km klassisk for Menn 19/20 år.

http://www.skiforbundet.no/lygna/


Oda har deltatt i Tour de Ski China 2015

Postet av Ringkollen Skiklubb den 8. Jan 2015


Oda Nerdrum reiste 29.desember sammen med Oda Bekkestad Karlsen fra Mjøndalen til Kina for å delta i årets Tour de Ski China. De landet i Beijing og reiste derfra videre med buss og fly til Changchun. Touren består av 6 etapper i 3 forskjellige distrikter i Kina. De forlytter seg totalt ca. 9000 km.
De to første etappene var i Changchun, der de startet med sprint første nyttårsdag og fortsatte med Vasaloppet China den 2. januar, 50 km fellesstart i klassisk stil.Temperaturen var ned mot 20 grader, så det var en kald tur, men Oda gjennomførte.
Så forflyttet de seg til Xiwugi i Mongolia for de to neste etappene.
Nå er de i Nalati in Xinjiang i vest Kina. Petter Reistad vant rennet i dag. I dameklassen har Kineserne dominert i toppen. Det har vært mye reising og det dessverre blitt mye sykdom i troppen. Begge Oda`ne er nå syke så avslutningsrennet i morgen går uten Buskerudløpere på startstreken. Lørdag reiser de tilbake til Beijing for å være der frem til mandag, da de vender nesen hjem. De forteller at det på stadion er det flotte is-skulpturer og mye show, så det er en opplevelse å få gå der borte.
Ringkollstafetten 2014

Postet av Ringkollen Skiklubb den 1. Jan 2015Kristian Kammerud, Fredrik Grønlund og Vetle Stangstuen gikk inn til en flott 2 plass i klasse 12-16 år i Rinkollstafetten 2014.


Anders Jacobsen vant Nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirchen

Postet av Ringkollen Skiklubb den 1. Jan 2015Anders Jacobsen satt alene på toppen i den andre omgangen av Nyttårshopprennet og taklet presset og vant 6,6 poeng foran Simon Ammann.

Vi i Rinkollen Skiklubb gratulerer Anders med seier!